Başkan Turan: "Otopark İlk Önceliğimiz"

21 Nisan 2019 Saat: 23:54
Başkan Turan: "Otopark İlk Önceliğimiz"
Kandıra'nın Sesi Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ünal Cankurt, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan’ı ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulundu.

Kandıra'nın Sesi Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ünal Cankurt, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan’ı ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulundu. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen sohbette Başkan Turan’dan yapılacak projeler hakkında bilgi aldık. Başkan Turan yaptığı açıklamada; “Her gün halkın içinde sorunları yerinde görerek çözüm üretmek için projeler üreteceğiz. Kandıra’nın öncelikli sorunlarından biri olan otopark sorunu ilk sıralarda yer alıyor. Kandıra Çarşı Mahallesi İzmit Caddesi üzerinde Büyükşehir Belediyesi’ne ait bir yer var. Orayı geçici olarak otopark yaparsak Kandıra’nın trafiğini bir nebzede olsa rahatlatmış oluruz. İlçe esnafımız ve halkımızla istişareler ederek Kandıra’yı daha güzel bir yerlere hep birlikte taşımaya çalışacağı” şeklinde konuştu.

PROJELER HAYATA GEÇİRİLECEK

Başkan Turan sözlerine şu şekilde sürdürdü: “31 Mart Yerel Seçimleri’nde tüm Kandıralı hemşerilerimiz üzerine düşen görevi layıkıyla yapmıştır. Seçim sonuçları tahmin ettiğimiz gibi beklentimiz doğrultusunda gerçekleşmiştir. Bizler yüzde 60’ı hedeflemiştik ancak birkaç puan aşağı düştü. Biz bugünden sonra rozetimiz çıkarttık tüm Kandıralı hemşerilerimize hizmetkâr olmak için gecesi ile gündüzü ile en güzel hizmeti sunmaya çalışacağız. Önümüzdeki günlerde ekibimizi tam manasıyla oluşturarak çalışmalarımıza başlayacağız. Gece gündüz halkımızla birlikte halkın içinde gönül belediyeciliğini gönüllerde olarak yapacağız inşallah” dedi. Ünal Cankurt’a ziyaretinden dolayı teşekkür eden Başkan Turan, Kandıra için önemli çalışmalar yapacaklarını ve projeleri hayata geçirecekleri müjdesini verdi.

Kandıra'nın Sesi Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ünal Cankurt Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan’a, yeni görevinde başarılar dileyerek, gazetemiz adına bir çiçek takdim etti.








YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız