Başkan Bulgurcu’dan ittifak iddialarına yanıt!

12 Aralık 2018 Saat: 16:03
Başkan Bulgurcu’dan ittifak iddialarına yanıt!
Kandıra’da İYİ Parti ile ittifak iddialarına yanıt veren CHP Kandıra İlçe Başkanı Volkan Bulgurcu, belediye başkan adaylarının önümüzdeki günlerde belirleneceğini ve ittifakın söz konusu olmadığını söyledi.

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde belediye başkan adaylarının belirlenmesi için çalışmaların sürdüğünü ve herhangi bir ittifakın söz konusu olmadığını söyleyen İlçe Başkanı Volkan Bulgurcu, adayın önümüzdeki günlerde netleşeceğini ifade etti. Genel merkezin kararını beklediklerini ve bu süreçte seçim çalışmalarına hız verdiklerini kaydeden Bulgurcu, “Belediye başkan adayları elbette yerel seçim çalışmalarının başat bir olgusudur ama unutmamak gerekir ki parti ve partinin seçime hazırlanması da bir o kadar önemlidir. CHP Kandıra İlçe Örgütü olarak bu yarışta parti olarak üzerimize düşenleri saptıyor ve gereğini yapıyoruz” dedi.

İNTRANET SİSTEMİ VE BİLİŞİM ALTYAPISINI BAŞLATTIK

Sözlerini sürdüren Bulgurcu, “Önceki gün partimizin yeni örgütlenme çalışması olan Sokak Örgütlenmesi İntranet Kullanım Eğitimi’ne Kandıra İlçe Örgütü olarak katıldık. İlçe sekreteri, bilişim sorumlusu, eğitim sorumlusu ve mahalle temsilcisi arkadaşlarımızla partimizin gelecek on yılını belirleyecek bu çağdaş örgütlenme sisteminin yerel seçimler sürecinde mümkün olan en hızlı ve etkin olarak devreye sokulması için parti binamızda intranet sistemi ve bilişim altyapısını başlattık” şeklinde konuştu.









YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız