Bak sen şu müdürlerin yaptığına!

30 Temmuz 2019 Saat: 01:31
Bak sen şu müdürlerin yaptığına!
Kandıra'da Zafer İlkokulu müdürü Faruk Özaydın ile Müdür Yardımcısı Hüdaver Soylu, yeni eğitim-öğretim yılı öncesi ellerine fırçaları alarak okullarını boyadı.

Kandıra’nın köklü eğitim kurumu olan ve ilçenin önemli değerlerini yetiştiren Kandıra Zafer İlkokulu 1958 yılından bu yana öğrencilere hizmet verdiği Orhan mahallesindeki eski binası 2017 yılı içerisinde yıkılarak yeniden yapılacaktı.

ŞARTLAR YETERSİZ
Fiziki şartlarının yetersiz olmasından dolayı yıkılacak olan ve boşaltılan Zafer İlkokulunun günümüz şartlarına uygun modern bir binaya kavuşarak 2018-2019 eğitim öğretim yılında yeniden öğrencilerin hizmetine sunulması bekleniyordu. Ancak 2019-2020 eğitim ve öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala ne eski binası yıkıldı ne de geçici eğitim verilen eski sağlık meslek lisesine bir bakım yapıldı.

HAREKETE GEÇTİLER
Hal böyle olunca Kandıra Zafer İlkokuluna 7 yıl önce müdür olarak atanan 30 yıllık eğitimci Faruk Özaydın ve 4 yıl önce müdür yardımcısı olarak atanan ve 22 yıllık eğitimci Hüdaver Soylu , her yıl olduğu gibi bu yıl da okulun boya işlerinin yapılması için harekete geçti.

HELAL OLSUN
Boyaları kendi imkanlarıyla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve diğer okullardan kalan boyalarla temin eden Özaydın ve Soylu okulu boyamak için kolları sıvadı. İki idareci ellerine fırçaları alarak okulun sınıflarını, kapılarını, bahçe duvarlarını ve dış cephesini boyamaya başladı. Müdür Faruk Özaydın ve Yardımcısı Hüdaver Soylu’nun birlikte yürüttüğü çalışma okulu en az 10 bin TL'lik bir masraftan kurtardı.







YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız