Akçakoca İlkokulu, okul çayında buluştu

19 Ocak 2017 Saat: 16:07
Akçakoca İlkokulu, okul çayında buluştu
Kandıra Akçakoca İlkokulu Okul Aile Birliği tarafından okul yararına düzenlenen eğlence programına katılan öğretmen ve veliler, doyasıya eğlendi.

Kandıra Akçakoca İlkokulu, eğitim öğretim maratonuna kısa bir eğlence molası verdi. Okul Aile Birliği tarafından bayanlara özel olarak organize edilen eğlence programında gönüllerince eğlenen öğretmen ve veliler, dönemin stresini attı. Turan Güneş Kültür Merkezi’nde gerçekleşen okul çayına Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’in eşi Elif Köken, AK Parti Kandıra İlçe Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Çelik ve yönetimi, Okul Aile Birliği Başkanı Hicran Kurt ve yönetim kurulu üyeleri, öğretmenler ve çok sayıda veli katılım sağladı.

DOYASIYA EĞLENCE

Düzenlenen eğlencede öğrenciler palyaço ile eğlenirken, öğretmen ve veliler ise müzik eşliğinde gece boyunca dans etti. Ayrıca programda Okul Aile Birliği tarafından çekiliş düzenlenerek çeşitli hediyeler dağıtıldı. Okulun belirli ihtiyaçlarının karşılanması ve eğitime gönül vermiş insanların birlikte hoş vakit geçirebilmeleri için böyle bir geceyi düzenlediklerini söyleyen Okul Aile Birliği Başkanı Hicran Kurt, destek veren herkese teşekkürlerini sundu.








YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız