Akalın’dan 16’ncı geleneksel hindi ziyafeti

22 Aralık 2018 Saat: 21:19
Akalın’dan 16’ncı geleneksel hindi ziyafeti
Kandıra’nın başarılı iş adamı, AK Parti eski il genel meclis üyesi İsmail Akalın, bu yıl 16’ncısını düzenlediği hindi ziyafetinde dostlarını ağırladı.

Kandıra Hindisi’nin tadını unutturmamak için her yıl geleneksel olarak yemek düzenleyen AK Parti eski il genel meclis üyesi İsmail Akalın, bu yıl 16’ncısını düzenlediği hindi ziyafetinde yine dostlarını ağırladı. Mavi Köşe Lezzet Lokantası’nın usta aşçıları tarafından hazırlanan yemekğe Kandıra Kaymakamı Mehmet Ünal ve AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez olmak üzere AK Parti eski ilçe başkanı Muhsin Tekol, Kandıra Kent Konseyi Başkanı Erdoğan Günay, Av. Erden Özdil, Kadir Ekinci, AK Parti Büyükşehir ve Kandıra belediyesi eski meclis üyesi Rüştü Uygur, Kandıra'nın Sesi Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ünal Cankurt, Kocaeli İl Özel İdaresi eski genel sekreteri Metin Yahşi ve oğlu Zafer Yahşi, Karamürsel eski il genel meclis üyesi Abdullah Behçet Ersan ve Ali Ayaz,Karamürselli iş adamları Eyüp Tarcan, Taner Zat, Hasan Özanay katılım sağladı.

KEYİFLİ BİR AKŞAM

Samimi bir ortamda hoş sohbetlerle gerçekleşen yemekte hindili düğün çorbası, hindi, iç pilav, Kandıra manda yoğurdu ve kabak tatlısı servis edildi. 16 yıldır aynı sofrada dostlarını ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirten İsmail Akalın, davetine katılan tüm dostlarına teşekkür etti.







YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız