Acurman, memleketi Kandıra’da büyük ilgiyle karşılandı

25 Mayıs 2018 Saat: 04:44
Acurman, memleketi Kandıra’da büyük ilgiyle karşılandı
CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Av. Anıl Acurman, memleketi Kandıra’da esnaf ziyareti yaptı, ilçe başkanlığında partililerle bir araya geldi.

CHP Kocaeli’nin Kandıralı Milletvekili Adayı Av. Anıl Acurman, önceki gün memleketi Kandıra’daydı. Kandıra İlçe Başkanı Gülay Eyisabuncular ve yönetimiyle bir araya gelen Acurman, Kandıra’nın her yönüyle büyük bir potansiyele sahip olduğunu belirtti. Partililerle birlikte ilçedeki sorunları ve ülke gündemini ele alan Acurman, buradaki ziyaretinin ardından ise ilçede esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Kandıralı vatandaşlar, ilçeye ziyarete gelen hemşeriler Acurman’ı büyük ilgiyle karşıladı. Dükkanlarına Acurman’ı konuk eden esnaf, Kandıralı bir milletvekili aday görmekten dolayı mutlu olduklarını söyleyerek, Acurman’a başarılar diledi. Kendisine gösterilen ilgi karşısında teşekkür eden Acurman da bu ilgi karşısında esnafların her biriyle uzun uzun sohbet ederek hal hatır sordu, hayırlı işler diledi.

Acurman, memleketi Kandıra’da büyük ilgiyle karşılandı ile ilgili görsel sonucu

İlçede esnaf ziyaretleri yanı sıra vatandaşlarla da sohbet eden Acurman, “Çocukluk anılarımın çoğunluğu Kandıra’ya ait. Bende apayrı bir yeri var. Kandıra’nın her yönüyle büyük bir potansiyele sahip olduğunu düşünüyorum. Hayal ettiğimiz günler çok yakın. Sizin de desteklerinizle birlikte Kandıra’yı layık olduğu yerlere birlikte taşıyacağım, bu benim en büyük hedeflerimden biri” dedi.







YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız